eTwinning

DOĞA DOSTUMUZ OLSUN (LET NATURE BE OUR FRİEND)

Bu proje Çevre Bilinci ile ilgili. Küresel ısınma ve çevre konularını gözden geçireceğiz.

Barışa ve bilime adanmış dünyamızı öğrencilerin tanımasını sağlayacağız. Proje ayrıca iklim değişikliği, küresel ısınma ve eriyen buzullar üzerine araştırmaları da içerecek. Proje, öğrencilerimize çevre bilinci kazandırarak farkındalık yaratmalarına ve gezegenimize bakmanın gerekliliği üzerine düşünmelerine yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Kendi çevrelerini ve ortak okullardaki akranlarının çevrelerini keşfetmek, genç öğrencilerin bağımsız akıl yürütme, eleştirel düşünme ve etik akıl yürütme kapasitelerini geliştirmelerine yardımcı olmalıdır.

Planlayacağımız çalışma senaryoları ve faaliyetlerle güçlü bir çevre bilinci oluşturmayı hedefliyoruz. Ayrıca Antarktika'ya sanal bir gezi planlıyoruz.

Projemiz Türkiye’den 5  okul , İtalya  ,İspanya, Polonya olmak üzere 8 ortaklı bir projedir.

Proje sorumlusu

Halime Hak