Nis

Öğretmenler kurulumuz öğretmenler odamızda toplandı.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda tüm öğrencilerimize, Okul Müdürümüz Şakir TAŞKIRAN ve  Müdür Yardımcımız Sümeyye KARAKAŞ tarafından, olumsuz öğrenci davranışları ve bunlara karşılık gelen orta öğretim kurumları yönetmeliğinin disiplinle ilgili maddeleri açıklandı.

Nis

2024 Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tiyatro günleri etkinliği çerçevesinde Edebiyat öğretmenimiz Necati Doğan hocamız yönetiminde öğrencilerimizce hazırlanan Yunus Emre adlı tiyatromuzun sunumunu başarıyla gerçekleştirdik. Hocamız ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Ordu'da gerçekleştirilen Türkiye Bilek güreşi finallerinde 17 yarışmacı arasından 7. olan öğrencimiz Muzaffer Emre Özçıtraz'ı tebrik ediyoruz

Mrt

Öğrencilerimiz Kuşadası'nda Ramazan kampında... Gençlik ve Spor Bakanlığının tesislerinde düzenlenen Ramazan kampında öğrencilerimizi ağırladıkları için minnetarız. Allah devletimize zeval vermesin. Hayatın içinde hakla beraber nesiller için Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi adına teşekkür ederiz.

Psk. Ayça Özyazıcı tarafından

9 ve 10. Sınıf öğrencilerine yönelik Özgüven semineri verildi.

Çanakkale zaferimizi kutladık.

Mrt

Okulumuzun tüm öğrencilerine, Nazilli R.A.M. uzmanı tarafından teknoloji (telefon) bağımlılığıyla ilgili bilgi verildi.

Mrt

Okulumuzun tüm öğrencilerine, Nazilli R.A.M. uzmanı tarafından teknoloji (telefon) bağımlılığıyla ilgil bilgi verildi.

Mrt

Ramazan ayı tüm müslümanlara huzur ve mutluluk getirsin.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy konulu etkinliğimiz gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuz Matematik öğretmenleri tarafından "Dünay Pİ sayısı Günü" kapsamında etkinlik düzenlendi.

Mrt

Okul müdürümüzün kısa bir konuşmasının ardından bütün öğrencilerimize Bakanlık tarafından gönderilen "Milli Muharip Uçağı KAAN" filmi izletildi.