Okulumuzda Ramazan ayının girişiyle birlikte "Bir Salavat ta Sen Çek" kampanyası başlatıldı.

Ock

Okulumuzda 6 ŞUBAT - 9 ŞUBAT 2024 tarihleri arasında SORUMLULUK sınavları yapılacaktır.

Ekm

Okulumuzda üniversite sınavlarına kadar 12.sınıflar için planlanan, toplam olarak 34 adeti bulan; tyt, ayt deneme sınavlarımızın programı aşağıdadır.

Okulumuz Hafızları bu Ramazan 10 ayrı camiide mukabele okuyorlar. Ayni zamanda Kimileri de teravih kildiriyorlar. Sizlerde vakit bulğunuzda bu camiilere gidip hafizlarimizi ziyaret edebilirsiniz. Moral, motivasyon olur. *Uygulama Camii listesi:* Koca camii Yıldırım camii Hacı Ethem camii Hayırseverler camii Gül camii Zeytinlik camii Fatih camii Çapa Hasan camii Yeşil camii Süleymaniye camii

Haz

OKULUMUZDA SORUMLULUK SINAVLARI 06 HAZİRAN -  13 HAZİRAN 2022 TARİHLERİ ARASINDA OLACAKTIR. SORUMLULUK SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ VE GİRECEĞİ DERSLER EKLİ LİSTELERDEDİR.

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİZ DEĞERLİ GENÇLERİMİZİ BEKLİYOR

(TERCİH KODU:25657)

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ SİZ DEĞERLİ GENÇLERİMİZİ BEKLİYOR (TERCİH KODU:25657)

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 1974 TE KURULAN DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI KÖKLÜ BİR OKULDUR. HEM FEN İLİMLERİ HEM DE DİN EĞİTİMİNİN VERİLDİĞİ OKULUMUZ YEPYENİ VE MODERN YÜZÜYLE SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ YENİ YERİNDE BEKLEMEKTEDİR. DAHA ÖNCE KOLEJ BİNASI OLARAK KULLANILAN YERDE YENİLENMİŞ BİR OKUL OLARAK SİZLERİ BEKLİYOR. MASA TENİSİ, GÜREŞ, FUTSAL GİBİ SPORTİF FAALİYETLERİ İLE DERECELER KAZANMAYA DEVAM ETMEKTEDİR. HALI SAHASI, KAPALI VE AÇIK SPOR KOMPLEKSLERİ, 500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU, 90 KİŞİLİK CEP SİNEMASI, HER ÖĞRENCİNİN FAYDALANABİLDİĞİ AYNI ANDA 400 KİŞİNİN YEMEK YİYEBİLECEĞİ YEMEKHANESİ, 128 KAPASİTELİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU, AKILLI TAHTALARLA DONATILAN MODERN SINIFLARI, NAZİLLİ´NİN EN BÜYÜK KÜTÜPHANESİ VE DAHA PEK ÇOK İMKÂNLARIYLA OKULUMUZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR. 5 KATTAN OLUŞAN 14000 METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE KURULU BİNAMIZI MUTLAKA ZİYARET EDİNİZ

Okulumuz eğitim ve öğretimde akademik başarılarıyla, disiplinli ve yoğun bir çalışma ortamıyla tüm Aydın´da ve çevre illerde kendinden söz ettirmiştir. Güçlü ve seçkin öğretmen kadrosu ile yıl boyunca hem dersler, hem de tüm öğrencilerin tam katılımı sağlanan destekleme ve yetiştirme kursları okulların açılmasından kapandığı haftaya kadar yüksek düzeyde verim alınarak uygulanmıştır.

(ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN)                      : 25657

(KIZ ÖĞRENCİLER İÇİN ŞHT SÜMER DENİZ KIZ İHL) : 25426

Okulumuzda 128 kapasiteli Erkek Öğrenci Pansiyonumuz vardır.

TELEFON: 02563132026

FAKS: 02563134815

İrt: 0505 6433775

01-07-2018

Haz

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP KÜLLİYESİ YEPYENİ VE MODERN YÜZÜYLE SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ YENİ YERİNDE BEKLEMEKTEDİR.HALI SAHASI, KAPALI VE AÇIK SPOR KOMPLEKSLERİ, 500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU, 90 KİŞİLİK CEP SİNEMASI, HER ÖĞRENCİNİN FAYDALANABİLDİĞİ AYNI ANDA 400 KİŞİNİN YEMEK YİYEBİLECEĞİ YEMEKHANESİ, 128 KAPASİTELİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU, AKILLI TAHTALARLA DONATILAN MODERN SINIFLARI, BÜYÜK KÜTÜPHANESİ VE DAHA PEK ÇOK İMKÂNLARIYLA OKULUMUZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR. 5 KATTAN OLUŞAN 14000 METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE KURULU BİNAMIZI MUTLAKA ZİYARET EDİNİZ. OKULUMUZ GEÇTİĞİMİZ SENE BAŞINDA ERKEK VE KIZ OLARAK AYRILMIŞTIR. AYNI BİNAYI PAYLAŞTIĞIMIZ KARDEŞ OKULUMUZ ŞEHİT SÜMER DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DE KIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE GİRMİŞTİR. Okulumuz ilk yılında eğitim ve öğretimde akademik başarılarıyla, disiplinli ve yoğun bir çalışma ortamıyla tüm Aydın´da ve çevre illerde kendinden söz ettirmiştir. Güçlü ve seçkin öğretmen kadrosu ile yıl boyunca hem dersler, hem de tüm öğrencilerin tam katılımı sağlanan destekleme ve yetiştirme kursları okulların açılmasından kapandığı haftaya kadar yüksek düzeyde verim alınarak uygulanmıştır.

(ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN)                      : 18180

Okulumuzda 128 Kapasiteli Erkek Öğrenci Pansiyonumuz vardır

Okulumuz Nazilli And.İHL konferans salonunda 01 Mart 2019 Cuma günü saat 14:30´da Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail ŞİMŞEK´ in konuşmacı olarak katılacağı "Kariyer Planlamasında İzlenecek Stratejiler" Konulu konferans verilecektir. Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılacağı konferansa tüm velilerimiz ve dostlarımız davetlidir.

Ekm

(ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN)                      : 18180

Okulumuzda Erkek Öğrenci Pansiyonumuz vardır

Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Genel Veli Toplantısı

16 ARALIK 2018 Pazar günü saat 14.00 te Yapılacaktır

Tüm velilerimizin katılımını rica ederiz.

Alperen KILIÇ

Haz

OKULUMUZ NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP KÜLLİYESİ YEPYENİ VE MODERN YÜZÜYLE SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ YENİ YERİNDE BEKLEMEKTEDİR. HALI SAHASI, KAPALI VE AÇIK SPOR KOMPLEKSLERİ, 500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU, 90 KİŞİLİK CEP SİNEMASI, HER ÖĞRENCİNİN FAYDALANABİLDİĞİ AYNI ANDA 400 KİŞİNİN YEMEK YİYEBİLECEĞİ YEMEKHANESİ, 128 KAPASİTELİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU, AKILLI TAHTALARLA DONATILAN MODERN SINIFLARI, BÜYÜK KÜTÜPHANESİ VE DAHA PEK ÇOK İMKÂNLARIYLA OKULUMUZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR. 5 KATTAN OLUŞAN 14000 METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE KURULU BİNAMIZI MUTLAKA ZİYARET EDİNİZ. OKULUMUZ GEÇTİĞİMİZ SENE BAŞINDA ERKEK VE KIZ OLARAK AYRILMIŞTIR. AYNI BİNAYI PAYLAŞTIĞIMIZ KARDEŞ OKULUMUZ ŞEHİT SÜMER DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DE KIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE GİRMİŞTİR. www.nazillisehitsumerdenizaihl.meb.k12.tr/

(ERKEK ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN)                      : 82510

Okulumuzda Erkek Öğrenci Pansiyonumuz vardır.

NAZİLLİ ŞEHİT SÜMER DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

(KIZ ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN)                            : 83112

Değerli Arkadaşlar,

16 Mayıs Salı günü 14.50 de Okulumuz Nazilli Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Sümer Deniz Kız Anadolu İHL nin ortak çalışması ile Dr. Mustafa ACAR Konferans salonumuzda bizlerle olacaktır.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve dostlarımız davetlidir