Etiket Sonuçları: imam

Nis

Okulumuzun bir koridoru öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından Türk Dili ve Edebiyatı ile, yazarlar, özlü sözler ve şiirler ile ilgili yazı ve ilgili resimlerlde donatılıp edebiyat sokağı oluşturulmuştur.

OKULUMUZ NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSEMİZİ TANITIM GEZİLERİMİZ MART AYI İTİBARİYLE BAŞLADI.

TANITIM GEZİLERİMİZ BEŞEYLÜL ORTAOKULU İLE BAŞLAMIŞTIR.

14.03.2019 TARİHİNDE KUYUCAK İHO VE KUYUCAK ATATÜRK ORTAOKULU NA GİTTİK.

20.03.2019 da ORHANGAZİ ORTAOKULU VE NAHİT MENTEŞE ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK

21.03.2019 da TURAN ORTAOKULUNU 22.03.2019 da GAZİ M. KEMAL ORTAOKULUNU ZİYARET ETTİK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTUK.

ÖĞRENCİLERE OKUL TANITIM VİDYOMUZU İZLETTİK VE OKULUMUZU ANLATTIK.

ÖĞRENCİLERİN SORDUĞU SORULARA UYGUN CEVAPLAR VEREREK OKULUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK. OKUL MÜDÜRÜ ALPEREN KILIÇ TANITIM GEZİLERİMİZİN NAZİLLİ VE ÇEVRESİNDE DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.

NAZİLLİ KELAMİ KIZ KURAN KURSUNUN HAFIZLIK BİTİRME TÖRENİ OKULUMUZDA YAPILDI.

16.02.2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 13.30 DA OKULUMUZ NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ KONFERANS SALONUNDA

KELAMİ KIZ KURAN KURSU TARAFINDAN HAFIZLIK TÖRENİ YAPILDI.

İLÇE DIŞINDAN DA PEK ÇOK KONUK KATILARAK SALONU DOLDURDU VE COŞKULU BİR PROGRAM İCRA EDİLDİ.

TÖRENE ÇOK SAYIDA DEVLET YETKİLİLERİ, İL VE İLÇE MÜFTÜLERİ, İDARİ AMİRLER , STK BAŞKAN VE ÜYELERİ İLE DİĞER MİSAFİRLER KATILIM GÖSTERDİ.

AYDIN İL MÜFTÜSÜ ERCAN AKSU, KURAN KURSLARIMIZ HAKKINDA BİLGİ VERDİ. HAFIZLIĞIN KIYMETİNİ ANLATTI.

İLÇE MÜFTÜMÜZ NECATİ TOPALOĞLU, HAFIZLIĞIN ÖNEMİNDEN VE DEĞERİNDEN BAHSETTİLER.

OKUL MÜDÜRÜ ALPEREN KILIÇ, BU TÜR FAALİYETLER İÇİN NAZİLLİ AND. İMAM HATİP LİSESİ OLARAK ELİMİZDEN GELEN TÜM DESTEĞE HER ZAMAN HAZIR OLDUKLARINI SÖYLEDİ.

AÇILIŞ KONUŞMALARINDAN SONRA PROGRAM, HANIMLARA ÖZEL OLARAK DEVAM ETTİ.

HAFİZELER İÇİN TAÇ GİYME TÖRENİ YAPILDI..

Okulumuz Nazilli Anadolu İHL Mescidimizde her hafta perşembe günleri  saat 20.00 de Nazilli İlçe Müftülüğü ile işbirliği yapılarak haftalık "Akaid Sohbetleri" düzenlenmektedir.

Böylece öğrencilerimizin mesleki ve iletişim becerilerinin artırılması amaçlanmaktadır.

Okul Müdürü Alperen KILIÇ bu güzel faaliyetin devam edeceğini belirtmiştir.

İlçe Müftümüz Necati TOPALOĞLU, İlçe Vaizimiz Mehmet MARANGOZ, Koca Camii İmam Hatibi Nevzat YAVAŞOĞLU, Okul Müdürü Alperen KILIÇ, Meslek Dersi Öğretmeni Resul KERMAN gibi değerli hocalarımız sohbetlerde bulunmaktadır.

Çalışmalarından dolayı idareci, öğretmen, öğrencilerimize ve Nazilli İlçe Müftülüğüne çok teşekkür ediyor,  başarılar diliyoruz.

Okulumuz Nazilli And.İHL konferans salonunda 01 Mart 2019 Cuma günü saat 14:30´da Pamukkale Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail ŞİMŞEK´ in konuşmacı olarak katılacağı "Kariyer Planlamasında İzlenecek Stratejiler" Konulu konferans verilecektir. Öğretmen ve Öğrencilerimizin katılacağı konferansa tüm velilerimiz ve dostlarımız davetlidir.

Nis

Aydın Milletvekilimiz Sayın Abdurrahman ÖZ, 05.04.2017 Çarşamba günü Okulumuzu ziyaret ederek Okulumuz hakkında bilgi almıştır. Konferans salonumuzda Öğretmen ve Öğrencilerimizle buluşarak Kariyer Günleri programı kapsamında kariyeri, eğitim hayatı , İmam Hatip Liseli olma konularıyla ilgili seminer vermiştir.

Nis

25 Nisan salı günü Son sınıf öğrencileri ile birlikte Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ne gezi yapıldı.

Nis

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA GİTMEYE HAK KAZANDIK.

Nis

Aydın il genelinde yapılan hutbe okuma yarışmasında öğrencimiz  Mücahid Enes ÖNCEL 1. olmuştur.