NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP KÜLLİYESİ TANITIM VİDYOMUZ TIKLAYINIZ

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP KÜLLİYESİ YEPYENİ VE MODERN YÜZÜYLE SİZ DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZİ YENİ YERİNDE BEKLEMEKTEDİR.HALI SAHASI, KAPALI VE AÇIK SPOR KOMPLEKSLERİ, 500 KİŞİLİK KONFERANS SALONU, 90 KİŞİLİK CEP SİNEMASI, HER ÖĞRENCİNİN FAYDALANABİLDİĞİ AYNI ANDA 400 KİŞİNİN YEMEK YİYEBİLECEĞİ YEMEKHANESİ, 128 KAPASİTELİ ERKEK ÖĞRENCİ PANSİYONU, AKILLI TAHTALARLA DONATILAN MODERN SINIFLARI, BÜYÜK KÜTÜPHANESİ VE DAHA PEK ÇOK İMKÂNLARIYLA OKULUMUZ YENİ BİR DÖNEME GİRİYOR. 5 KATTAN OLUŞAN 14000 METREKARELİK ALAN ÜZERİNDE KURULU BİNAMIZI MUTLAKA ZİYARET EDİNİZ. OKULUMUZ GEÇTİĞİMİZ SENE BAŞINDA ERKEK VE KIZ OLARAK AYRILMIŞTIR. AYNI BİNAYI PAYLAŞTIĞIMIZ KARDEŞ OKULUMUZ ŞEHİT SÜMER DENİZ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ DE KIZ ÖĞRENCİLERİMİZİN HİZMETİNE GİRMİŞTİR. Okulumuz ilk yılında eğitim ve öğretimde akademik başarılarıyla, disiplinli ve yoğun bir çalışma ortamıyla tüm Aydın´da ve çevre illerde kendinden söz ettirmiştir. Güçlü ve seçkin öğretmen kadrosu ile yıl boyunca hem dersler, hem de tüm öğrencilerin tam katılımı sağlanan destekleme ve yetiştirme kursları okulların açılmasından kapandığı haftaya kadar yüksek düzeyde verim alınarak uygulanmıştır.

TEOG TERCİH KODLARIMIZ

NAZİLLİ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ