2022 - İMAM HATİPLİLER ŞENLİĞİ - 2022

İlçemizdeki tüm İmam Hatip Okullarının Katılımıyla
• (Nazilli İmam Hatip Ortaokulu
• Nazilli Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu
• Nazilli Asımın Nesli Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi Ortaokulu
• Nazilli Asımın Nesli Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi
• Nazilli Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi )
Tüm öğrencilerimizin toplu ve ortak olarak katılım gösterdiği çeşitli etkinlikler düzenledik.

Başta Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin ÖZCAN olmak üzere
Referans Hastanesi ortaklarından Dr. Şeref BİNBOĞA Ağabeyimiz
Mezunlarımızdan Şamil KAVLAK Kardeşimiz,
Hüseyin Taşkıran abimiz ve
Karadeniz Pastanesi'nin büyük destekleri ile misafirlerimize 2500 kişilik Pilavüstü kavurma, Ayran, Aşure ve Lokma ikamında  bulunduk.
Ayrıca Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı kermes programımız günboyu devam etti.

41 yıl sonra ilk kez, ilçemizdeki tüm imam hatip Öğrencileri ve Öğretmenleri bir araya geldi.
Bir arada oyunlar oynadı, etkinlikler düzenlendi, müsabakalar yapıldı.
İstiklal Marşı'nın tüm kıtalarının okullarımızdan öğrencilerimiz tarafından okunmasıyla başlayan şenliğimizin açılışında Okulumuz mezunlarından ve Okulumuz öğretmeni Nazif KIZILKAYA Aşr-ı Şerifi okudu.
Açılış Konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah OKUMUŞ'un yaptığı Şenliğimiz Nazilli Belediyesi Mehter Takımının coşkulu gösterisi ile devam etti.
Okullarımızın Anasınıflarının gösterileri harikaydı Hacivat – Karagöz Gölge Oyunu gösterileri Okulumuz Müdür Yardımcısı Cihan YAMANER ve Öğrencilerimizce canlandırıldı.
Prof.Dr. Durmuş GÜNAY'ın ve Diyanet TV Program Sunumcusu İlahiyatçı Bekir SAĞLAM'ın Konferansı Ortaokul ve Liseli öğrencilerimizce takip edildi.

ŞENLİKTE YAPILAN DİĞER ETKİNLİKLER

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi'nce düzenlenen kurslarımızda edinilen Hüsn-i Hat, Ebru – Rölyef kursu ürünleri sergilenirken isteyenlere örnek uygulamalar yaptırıldı, atölye çalışmaları düzenlendi.

AKIL VE ZEKÂ OYUNLARI; (Skippity, Noodlers, Sqvore Up, Metarforms, Sfx, Küre, Pentago – 2, Reversi-2, Surakorta-2, Q-Bitz -1, Parsel-2, Abollone-2, Hedef 5-2, Sudoku, Abc Bağlama, Yıldız Savaşları, Amiral Battı, Kendoku, Çit, Apartmanlar, Hazine Avı, Renkli Kareler, Sözel Oyunlar

ÇEŞİTLİ GELENEKSEL, SPORTİF OYUNLARIMIZ; Mendil Kapmaca, Fasulye Atma, Kuyruk Kapmaca,
Un İçinde Tenisi Topu Çıkarma, Labut Devirme, Çemberle İşbirliği, Kaleli Yakartop, Penaltı Yarışması, Ayak Futbol, Kafa Top Sektirme

OKÇULUK MÜSABAKALARI Tüm İmam Hatip okullarımızdaki öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.
Ney Taksimleri Ve Koro İlahiler
Öğrencilerimizden Şiirler
Aydın ve Nazilli Müftülüğümüzden hocalarımızın seslendirdiği İlahiler ve Aşr-ı Şerifler ile devam eden programımızda 2 bine yakın öğrenci ve öğretmen, 500 civarında veli - mezun ve misafirimiz ile dolu dolu, yoğun içerikli bir şenlik günü geçirdik.
Bu program bizim için çok anlamlıydı.

Protokolden
Nazilli Kaymakamımız Sedat Sırrı ARISOY
Nazilli Belediye Başkanımız Kürşat Engin ÖZCAN
İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyfullah OKUMUŞ,
İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail ŞİMŞEK
İlçe Müftümüz Selami BAYRAKÇI
İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Latif AKGÜN, Yıldıray DEMİR, Mehmet GEDİZ
İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Güven EKER
İlçe Gençlik Merkezi Müdürümüz Baycan TAŞDEMİR
İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürümüz Abdulgani KAVAK
Kaymakamlık Yazı işleri Müdürümüz Fatih ALGÜL
EğitimBirsen İl Başkanımız Fatih TAŞPINAR ve Çeşitli Siyasi parti, Sendika ve Sivil Toplum Kuruluşlarından başkan ve yönetim kurulu düzeyinde katılımların olduğu Şenliğimiz Ödül ve Madalya töreninin ardından Nazilli Müftümüz Selami BAYRAKÇI'nın duası ile son buldu.

Şenliğimizin gerçekleşmesinde
katkı sağlayan sponsorlarımıza,
görev alan tüm öğretmen arkadaşlarımıza,
tüm misafirlerimize ve
sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 14.06.2022 14:00 - Görüntülenme: 1154