Mezun Öğrencilerimizle Buluşma

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizle mezunlarımızı buluşturduk. Görüşmelerde üniversite yaşamları ve meslek seçimlerinde nelere dikkat etmeleri gerektiği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Öğrencilerimiz ile  her yıl sürekli olarak yaptığımız "Mezun Öğrencilerimizle Buluşma" etkinlikleri kapsamında önceki yıllarda okulumuzdan mezun olan ve üniversite bitiren öğrencilerimizle bir araya geldiler.

Muğla  Sıtkı Koçman Üniversitesi Türkçe Bölümü Mezunu Ferahnur S. ve  Boğaziçi üniversitesi Psikoloji  bölümü mezunu Ayşegül E. öğrencilerimize geçmiş kariyerleri hakkında bilgi paylaşımında bulunup öğrencilerimizin  yükseköğretim eğitimi  hakkında merak ettiği ve sorduğu sorulara cevap verdiler.

Mezunlar Günü                    Mezunlar Günü
 Mezunlar Günü  Mezunlar Günü