Ögrencilerimizin " Çizgilerle Kırk Hadis" Sergisi

Öğrencilerimizden "Kırk Hadis Sergisi"

Okulumuz öğrencileri  24 Mart 2023 tarih ve saat 20.30 saatinde İlçemiz Nazilli Belediyesi Tiyatro Salonunda  Sevgili Peygamberimizi (sav) anma ve anlama etkinlikleri kapsamında  "Kırk Hadis Sergisi"  düzenlediler.

Okulumuz Meslek Dersleri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrencilerimizin hazırladığı "Kırk Hadis Sergisi" konuklarımıza sunuldu ve ‘’Kırk Hadis Broşürü’’ dağıtıldı. Öğrencilerimizin, velilerimizin  ve misafirlerimizin yoğun ilgisini çeken Efendimizin (sav) hadisleri 24  Mart tarihinde ziyarete açıldı. Umarız ki hayat düsturumuz, yol istikametimiz olur.

Programa Nazilli Milli Eğitim Müdürü İsmail ŞİMŞEK, , Okul Müdürleri, Öğretmenler ile çok sayıda öğrenci ve öğrenci velisi katıldı

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

31-03-2023

Yayın: 31.03.2023 - Güncelleme: 26.04.2023 14:34 - Görüntülenme: 135