Okulumuz Öğrencisi Arda ŞENTÜRK Genç GENÇ BİLALLER Ezan okuma bölge yarışmasında 4. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekürler.

Okulumuz Öğrencisi Muhammed Şakir Dilmaç hafızlık bölge yarışmasında 4. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekürler.

Okulumuz Öğrencisi Bedirhan MADRAN Genç Sada Kur'an-ı Kerim'i Güzel okuma bölge yarışmasında 3. olmuştur. Emeği geçen herkese teşekürler.

Kutül Ammare zaferi, Tarih uzmanı Doktor Evren Gökce tarafından tüm öğrencilerimize anlatıldı.

Okulumuzun Ana sınıfları öğrencileri 23 Nisan Çocuk bayramını doyasıya eğlenerek kutladılar.

Nis

Şifalı Şiirler Gecemiz muhteşemdi... Edebiyat öğretmenlerimiz Funda Doğan ve Necati Doğan hocalarımızın koordinatörlüğünde gerçekleşen Öğretmen veöğrencilerimizin harika performanslarını sergilediği müzikli şiir gecemiz büyük takdir topladı. Öğretmenlerimiz öğrencilerimiz ve velilerimiz katılımlarıyla gerçekleşen programımıza İl milli eğitim müdür yardımcımız Sabri Acar ve ilçe milli eğitim müdürümüz İsmail Şimşek onurlandırdı. Kendilerine müteşekkiriz. Programın hazırlanmasında ve sunumunda görev alan tüm öğretmen ve öğrencilerimize, katılım sergilleyen tüm gönül dostlarımıza Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi Ailesi adına teşekkür ediyoruz.

Okulumuzun ana sınıfı öğrencileri 112 acil, ambulans ve ilk yardım müdahalesi konusunda bilgilendirildiler.

Nis

9 ve 10 sınıf öğrencilerimize okulumuz rehber öğretmeni Abdurrahman DAŞTAN tarafından "Siber Zorbalık" eğitimi verildi.

Nis

9 ve 10 sınıf öğrencilerimize Okulumuz bilişim teknolojileri rehber öğretmeni Ali ÇOBAN tarafından "Güvenli internet kullanımı eğitimi verildi.

Nis

Öğretmenler kurulumuz öğretmenler odamızda toplandı.

Nis

Okulumuzun konferans salonunda tüm öğrencilerimize, Okul Müdürümüz Şakir TAŞKIRAN ve  Müdür Yardımcımız Sümeyye KARAKAŞ tarafından, olumsuz öğrenci davranışları ve bunlara karşılık gelen orta öğretim kurumları yönetmeliğinin disiplinle ilgili maddeleri açıklandı.

Nis

2024 Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tiyatro günleri etkinliği çerçevesinde Edebiyat öğretmenimiz Necati Doğan hocamız yönetiminde öğrencilerimizce hazırlanan Yunus Emre adlı tiyatromuzun sunumunu başarıyla gerçekleştirdik. Hocamız ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Ordu'da gerçekleştirilen Türkiye Bilek güreşi finallerinde 17 yarışmacı arasından 7. olan öğrencimiz Muzaffer Emre Özçıtraz'ı tebrik ediyoruz