Öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz Bursa İstanbul gezimizden kareler... Şubat. 2024

İl Sağlık müdürlüğünün desteğiyle okulumuzda sağlık uzmanı ve beden eğitimi uzmanı tarafından tüm öğrencilerimize konferans salonunda sağlıklı beslenme semineri verildi.

Okul hemşiremizin rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından sağlıklı beslenme konulu duvar panomuz oluşturuldu.

Nazillide Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında yapılan Agiş yarışmasında Öğrencimiz Hakan Dönmez İlçe 3.sü olmuştur.

Kendisini ve emeği geçen tüm personelimizi kutluyoruz.

Nazilli'de gerçekleştirilen Gençler A Bilek Güreşi Gurup müsabakalarında okulumuz öğrencisi Muzaffer Emre Özçıtraz hem sağ kolda hem de sol kolda gurup 2.si olarak Türkiye finallerine gitmeye hak kazanmıştır.
Öğrencimize Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Okulumuz hemşiresi tarafından tüm öğrencilerimiz "diyabet" ve "ilk yardımda yanlış bilinenler" konusunda bilgilendirildi.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akifi Anma etkinlikleri kapsamında ilçemizde yapılan resim yarışmasında 12-A sınıfı öğrencimiz Sude Kaya 3. olmuştur. Kendisini ve emeği geçen tüm öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okulumuz edebiyat öğretmeni Murat Koılaç rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından "dilimizin zenginlikleri " projesi kapsamında duvar gazelerimiz yenilenmiştir.

Okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilerimizle Miraç Kandilini kutladık.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün okulumuzda düzenlediği yemekte; Başta kaymakamımız Sedat Sırrı ARISOY olmak üzere, Nazilli Protokolü ve depremzede öğrencilerimiz yemekte bir araya geldiler. Yemeğin bitiminde Öğretmenimiz Ali Çetin Büyükgenç güzel bir dua etti. Program öğrencilere hediyeler verilerek bitirildi.

Okulumuzun cep sinemasında, yağtığımız öğretmenler kurulu toplantısında, eTwinning temsilcisi öğretmenlerimize idarecilerimiz tarafından ödülleri verildi.

6 Şubat 2023 Kahraman Maraş depremlerinde vefat eden şehitlerimiz için, sabah 1. ders saatinden önce saygı duruşunda bulunduk. Daha sonra sınıflarımıza dağıldık.

Okulumuzun tüm öğrencilerine konferans salonunda değişen disiplin yönetmeliği ve diğer yönerge, yönetmelik, kanun, vs hakkında bilgilendirme yapıldı.

Okulumuz konferans salonunda yapılan kapanış törenininin ardından, öğrencilerimize sınıflarında karneleri ve aldıkları belgeleri dağıtıldı.