Kas

Öğrencilerimiz, cuma günleri cuma namazı tatbikatlarına devam ediyorlar.

Kas

Öğretmenlerimizle Öğretmenler odasında Öğretmenler Gününü Misafirlerimizin de katılımı ile birlikte ikramlarımızı sunarak gerçekleştirdik.

Kas

Öğretmenler Günü programımızı konferans salonumuzda icra ettik

Kas

Tüm okul personelimizle birlikte 10 Kasım 2023 günü saat 9:00'u 5 dk geçe Atamızı andık.

Kas

"Çevreme duyarlıyım değerlerime sahip çıkıyorum" ÇEDES projesi kapsamında Filistin'de şehit düşen Gazzeli Müslüman kardeşlerimiz için okulumuzca Nazilli Belediye meydanında,

Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulunda ve kendi okulumuzda kermes tertip edildi.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda öğretmen, öğrenci ve velilerimizin katılımıyla gerçekleşen programda Müdür Yardımcımız Sümeyye KARAKAŞ, konuşmasında günün anlam ve önemine değindi. 4 anasınıf grupları önce ayrı ayrı daha sonra birlikte hazırladıkları gösterileri sundular.

Ekm

Öğrencilerimizle Köşk, Umurlu/ Çayyüzü Şehitliği'ni ziyaret ettik ve Sümer Park'ta piknik yaptık.

Ekm

21 Ekim 2023 cumartesi günü Şehit Sümer Deniz İHL ve Asımın Nesli İHL öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Gönül Sohbetleri -1- programımızı gerçekleştirdik. Prof.Dr. Sadettin Ökten’in “Fincanımda Kola Var” kitabının müzakeresinde ilim, irfan, hikmet, medeniyet, kültür, geçmiş ve gelecek tasavvurları konuları ekseninde enfes bir sohbet yaptık.Tüm katılımcılara katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

Ekm

Bugün öğrencilerimizle birlikte Yeşil Mahalle Aşağı Mastavra mezarlığında mezar taşlarındaki Osmanlıca Kitabeleri okuduk

Mezar taşından da belli olan bir şehid mezarına rastladık.

Kitabede yazanlar manidardı.

Kurtuluş Savaşı şehidi olduğu belli olan şehidimize öğrencilerimize birlikte Fatihalar okuduk, Mezarlıktaki tüm kabir Ehline dualar ettik.

Yeşil Mahalle

Aşağı Mastavra Mezarlığındaki

Milli Mücadele Şehidimizin

Mezar taşında yazanlar;

Teşrin-i Evvel

Hiç kimse kurtulmaz Mevt'in elinden,

Tevhid'i terk etme heman dilinden.

Şehadetle Ahirete Sefer Eyledim,

Tatlı canım Hakka teslim eyledim.

Merhum Hursunlu'dan Emin Hocaoğlu İbrahim Ethem

Ruhuna Fatiha

Ekm

Okulumuz konferans salonunda imamhatip okullarının kuruluş yıldönümünü kutladık.

Ekm

Din öğretimi genel müdürlüğünün yönetmeliği gereğince her yıl imam-hatip liselerinde rutin olarak uygulanan Mesleki tatbikat uygulamalarinin bu seneki imam-hatiplik görevini icra edecek gençlerimizle Nazilli ilçe müftülüğünün ev sahipliğinde önce ilçemiz hacı Ethem camiinde öğle namazı , ardından diyanet gençlik merkezinde ilçe müftümüz sayın SELAMİ BAYRAKÇI nin gençlerimize yönelik bilgilendirici sohbet ve sunumuyla bu seneki mesleki uygulamalarimizi başlattık. Sayın ilçe müftümüz selamı bayrakçı hocamıza ve diyanet gençlik merkezi din gorevlisi hocalarımıza misafirperverlik leri için teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzun cep sinemasında Öğretmenlerimizle Ortak sınavlar konulu gündemi değerlendirme toplantısı yapıldı

Ekm

Yapılacak olan şiir, kompozisyon ve afiş yarışmalarında okulumuzu temsil edecek olan öğrencilerimiz okul müdürümüz tarafından ödüllendirildi.