Ara

Ana sınıflarımız "Dilimzin zenginlikleri" kapsamında pano hazırladılar.

Ara

Öğrencilerimiz; "Dilimizin zenginliğini" projesi kapsamında pano hazırladılar.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Edebiyat öğretmenimiz Murat Kolaç rehberliğinde "Bilen oturur" etkinliği yapıldı.

Ara

Okulumuzun tüm 9. sınıf öğrencileri okul hemşiremiz tarafından hijyen ve obezite konusunda bilgilendirildi.

Ara

İl geneli bilek güreşi hem sağ hem de sol kol müsabakalarında madalya alan öğrencilerimiz İstiklal marşı öncesi arkadaşlarının hzurunda madalyaları tekrar takıldı. Gösterdikleri üstün başarıdan dolayı, öğrecilerimiz ve başta öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekür ediyoruz.

Ara

Din öğretimi genel müdürlüğü tarafından 21 Aralık Perşembe günü okulumuzda imam hatip liseleri Genç Muhafızlar Hafızlık yarışması ve Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışması İl Finalleri yapıldı.

Genç Muhafızlar Hafızlık yarışmasında Öğrencimiz Muhammed şakir DİLMAÇ 1. ve  Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışmasında da öğrencimiz Bedirhan MADRAN 1. oldular. Öğrecilerimizi, ve başta öğrenclerimizin aileleri ve öğretmenleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

Ara

Okulumuz Öğrenci ve Velilerinin yoğun katılımıyla, Nazilli Belediye meydanında yapılan Katil İsrail'i Tel'in - Filistin'e destek Mitingine katıldık.
Okunan bildiri ve yapılan konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Selami BAYRAKÇI'ının duası ile program sona erdi.

Ara

Okullar arası Futsal müsabakalarında ilk grup maçında Bozdoğan Aih Lisesine karşı 4-2 Kazandık.

Ara

Okulumuzun konferans salonunda, Nazilli İlçe Tarım Müdürlüğünden gelen iki gıda mühendisi tarafından, öğrencilerimize, "Gıda okur-yazarlığı" konusunda bilgilendirme yapıldı.

Ara

Okulumuz sınıflar bazında veli toplantımızı 1 Aralık 2023 itibariyle gerçekleştirdik. Müdür yardımcımız, Sümeyye Karakaş ve Okul Müdürümüz, Şakir Taşkıran veli-öğretmen görüşmesi öncesi kısa birer konuşma yaptılar. Velilerimiz de idarecilerimizle soru cevap şeklinde durum değerlendirmesi yaptılar.

Ara

Okulumuzun öğrencileri bilek güreşi sağ kol müsabakalarında da madalyaları toplamaya devam etti.

ERKEKLER

Muzaffer Emre Özçıtraz Birinci
Arda Sangur İkinci
Mirza Ekinci İkinci
Hüseyin Enes Gönültaş İkinci
Mehmet Çetin  Üçüncü
Ali Türkeş Üçüncü
Salim Emir Çakar  Üçüncü

KIZLAR
Havva Meryem Kuzu Birinci
Sude Bolattaş İkinci
Nurcan Arıkbaş İkinci
Rukiye Karagülle Üçüncü
Rümeysa Polat Üçüncü

Kas

Kros yarışmalarında Okulumuz 9-D sınıfı öğrencisi Erdem YILMAZ Aydın il ikincisi...

Okulumuz kız Kros takımı Aydin il elemelerinde madalyalarla geri döndü

Kas

Aydın da gerçekleştirilen İl Bilek Güreşi Müsabakalarında İmam Hatip Damgası: KIZLAR BİLEK GÜREŞİ SOL KOL Havva Meryem Kuzu : ALTIN Madalya Sude Bolattaş : GÜMÜŞ Madalya Rümeysa başboğa : BRONZ Madalya Nurcan Arikbaş : BRONZ Madalya

Kas

Ydınfa gerçekleştirilen Bilek Güreşi Yarışmalarında: ERKEKLER BİLEK GÜREŞİ SOL KOL Muzaffer Emre Özcitraz : ALTIN Madalya Mehmet Çetin : ALTIN Madalya Muhammed Mirza Ekinci : ALTIN Madalya Arda Sangur : BRONZ Madalya Ali Türkes : BRONZ : Madalya Hüseyin Enes Gönültaş BRONZ Madalya Öğrencilerimizi tebrik ediyorum.