Ekm

https://youtu.be/IPkQdDeW6Xg adresinde bulunan "Afet Farkındalık Eğitimi" videosu okulumuz konferans salonunda tüm öğrencilere izlettirildi.

Ekm

Önce sınıflarda öğretmenlerimiz tarafından, çök, kapan, tutun eğitimi verildi. Ardından çalan 1.dakikalık siren sesiyle bütün bina boşaltıldı ve okul bahçesi içinde bulunan toplanma alanında toplanıldı. Sonra öğretmenimiz Ali Çetin BÜYÜKGENÇ öğrencilerimizi konu hakkında bilgilendirdi. Devamında da okul müdürümüz sayın Şakir TAŞKIRAN, kısa bir konuşmayla öğrencilerimize seslendi.

Ekm

Öğrenci gruplarımız MEB ve Gençlik ve Spor Bakanlığı temsilcisi Can ŞENCAN yönetiminde Kahoot bilgi yarışmöasına online katıldılar.

Ekm

2. deneme sonucunda başarılı olan öğrencilerimiz okul idaresince taltif edildiler.

Ekm

İlçe Milli Eğitim şube müdürümüz Mehmet Gediz ilçe müftümüz Selami Bayrakçı halk eğitim müdürümüz Mustafa savaş ilçe müftülük temsilcisi Faruk Dalkıran ile ilçe Gençlik ve Spor temsilcisi Mehmet yazarım ve okullarımızdan birer idareci ve değerler Kulübü öğretmenleriyle ÇEDES bilgilendirme toplantımızı yaptık toplantımız memleketimize ve Nazilli ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Nazilli Şehit Sümer Deniz Anadolu İmam Hatip Lisesi #Teknofest 2023 - İzmir

Eyl

Okuduğumuz hatimler, Getirdiğimiz Salavatlar, Kesilen Adaklar yerine ulaşmıştır inşallah. Okulumuza bağışlanan 3 kurbanı Mevlid-i Nebi haftasında, öğrenci ve öğretmenlerimize ikram ettik.Dualar ettik. Allah kabul eylesin.

Eyl

Okulumuz öğrencilerinin düzenlemiş olduğu "Mevlid-i şerif" programını çeşitli etkinliklerle kutladık.

Eyl

Okulumuzda rutin olarak gerçekleştirilen Deneme (Hazırbulunuşluluk) Sınavlarında, Sınıflar düzeyinde ilk 3'e giren öğrencilerimizi kantin alışveriş çekleri ile ödüllendirdik.

Eyl

Okulumuza yeni başlayan Erkek öğrencilerimize: 13 eylül 2023, Kız öğrencilerimize ise 14 Eylül 2023 tarihlerinde Rehber öğretmenimiz Abdurrahman DAŞTAN tarafından tanıtım semineri verilmiştir.

Eyl

2022-2023 Öğretim yılı sonunda 26 öğrencimiz çeşitli üniversitelere yerleşmiştir.

Eyl

Dostlarımız ve aileleri ile birlikte 10 Eylül Pazar sabahı saat 06:00 da sabah Namazını eda etmek üzere Koca Camiinde toplandık.

Sabah Namazına müteakip çorba ikram edildi.

Eyl

2023-2024 Öğretim Yılı Başı Öğretmenler Kurulumuzu yaptık. Toplantıda geçen yılı değerlendirdikten sonra, Sayın bakanımızın dünkü konuşması ve gönderilen yeni yönetmelik ve genelgeler ışığında yapılacak çalışmalarımzı kararlaştırdık.

Eyl

Okul olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarına 4 Eylül 2023 itibariyle başladık.

Saat 10:00 dan itibaren de sayın bakanımızın canlı konuşmasını toplu olarak takip ettik.